Om meg

Min styrke ligger i å dokumentere mennesker i sitt virkelige liv. Hos meg får du bilder med personlig tilnærming.

Jeg ble fotograf for å formidle følelsene i ekte øyeblikk. Jeg har alltid vært fascinert av kameraet sitt evne til å fryse øyeblikket og gjenskape opplevelsen i etterkant – igjen og igjen.

Jeg er bosatt i Tromsø og tar oppdrag for privatpersoner, magasiner, kulturnæringen, bedrifter og organisasjoner over hele landet. Jeg har min fotoutdanning fra New England School of Photography (NESOP) i Boston, USA, med hovedfokus på dokumentarfoto, kunst og portretter.

Bryllupsbilder Jeg følger dere fra morgen til kveld gjennom denne begivenhetsrike dagen og dokumenterer situasjoner og ekte øyeblikk. Bildene gjenforteller historien om en av de viktigste opplevelsene i deres liv. Sammen finner vi en god location i forkant der vi tar de klassiske bryllupsportrettene, ofte i et miljø som forteller noe om dere som par.

Familiebilder og portretter Ønsker du noe annet enn de vanlige studiobildene? Jeg kommer hjem til dere eller vi finner en location som er litt annerledes og tar bilder som skildrer dere som personer.

Bedrifter og organisasjoner Jeg liker å gi gjengi opplevelsen av tilstedeværelse gjennom miljøportretter og arbeidssituasjoner. Jeg skaper bilder som gir publikum innsikt og lyst til å bli bedre kjent med din bedrift eller organisasjon.

Magasiner Jeg tar også oppdrag for magasiner og har gjort en rekke oppdrag som reportasjefotograf.

Les om priser og vilkår her >

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat

TELEFON: 952 28009

e-post: stinagronbech@live.no